Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Cookie részletek Rendben

Organikus és Öko pamut termékek

 

Kukukk számára fontos, hogy minőségi anyagokat használjunk termékeinkhez, ezt szeretnék most bővíteni organikus és öko pamut termékekkel. Ezzel a környezet védelemre és a természetességre törekszünk!

Az organikus és öko pamutot vegyszerek használata nélkül termesztik, és állítják elő.  Növényi és ásványi eredetű anyagokkal festik. Ahhoz, hogy valaki organikus minősítést kapjon 3 évre visszamenően vegyszer mentesnek kell lennie a talajnak és minden nemzetközileg előírt szabványnak meg kell felelnie. Az organikus gazdálkodás alapelve, hogy a természettel együtt dolgozik, és nem ellene. Az organikus gazdák hisznek a szerves trágyázásban, a vetésforgóban, és az integrált növényvédelemben.

Tiszta, természetes, és légáteresztőbb, nagy nedvszívó képességgel bírnak, jótékony hatással van az érzékeny bőrre. Mivel az organikus pamut termesztése és gyártása mérgező vegyi anyagok nélkül történik, így mentes marad a szintetikus mérgektől, melyek a bőrrel való érintkezés útján akár véráramba is bekerülhetnek.